Servicii

Serviciile firmei noastre sunt prestate de catre echipa noastra de ingineri de service, tineri si dinamici, certificati de catre producatori si specializati regulat. Echipa este pregatita pentru alegerea aparaturii potrivite, instalarea, scolarizarea operatorilor, calibrarea si verificarea constantei acesteia, actionand conform normelor CNCAN in vigoare si reglementarilor EN 61223, EN 60601-1-1, EN 60601-1-2, PAS 1054 din domeniul radiologiei si imagisticii medicale. 

Consultanta

Pentru a va putea concentra asupra ceea ce e esential in activitatea dvs. si pentru a face cea mai buna alegere, atunci cand este vorba de achizitionarea Software-ului si Hardware-ului medical, specialistii nostri va ofera consultanta necesara. Astfel cand este vorba de achizitionarea unui echipament nou, modernizarea infrastructurii existente sau implementarea unui sistem de tip RIS si/sau PACS solutia optima va fi la indemana dvs.

Integrare Aparatura
Desigur asiguram instalarea, punerea in functiune si calibrarea echipamentelor achizitionate. Pentru a exploata aparatura achizitionata la capacitate maxima asiguram integrarea echipamentelor in retele de modalitati deja existente si/sau in sisteme de arhivare RIS si PACS, cat si pregatirea operatorilor.

Suport Tehnic si Mentenanta
Prin interventia prompta in perioada garantiei cat si in cea a postgarantiei, oferim suport tehnic si mentenanta pentru instalatiile radiologice si cele de imagistica medicala, astfel incat sa mentinem functionarea in parametrii optimi a echipamentelor achizitionate de catre dvs. pe toata durata utilizarii.

Despre noi

Infiintata in 2009 si formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu pregatire si specializare direct la producatori, compania Neologis Medical fuctioneaza pe principiul sigurantei si cel al succesului.

Ne gasiti si pe

Index Medical ROmedic

Contactati-ne

Datele au fost trimise cu succes!
Va vom contacta in curand.