Arhivare si procesare


Examion AQS VET

Examion AQS VET

Software-ul EXAMION® AQS VET este aplicatia universala de achizitie a imaginilor radiologice a viitorului, superioara prin capacitatea sa de a fi conectata la o gama larga de sisteme de detectie a radiatiilor ionizante, CR sau DR. Interfata grafica inovativa ghideaza complet procesul de achizitie a imaginii.

EXAMION® AQS VET detine o interfata usor de utilizat, cu compatibilitate touchscreen (pentru monitoare sensibile la atingere). Butoanele mari, clare si sugestive permit utilizatorului sa obtina rezultate perfecte, printr-un flux de lucru simplificat, astfel scurtand semnificativ timpul necesar in procesul de achizitie a imaginii. Software-ul EXAMION® AQS VET controleaza toate procesele de achizitie a imaginii, indiferent de sistemul de detectie conectat, CR sau DR.

Imediat dupa achizitia imaginii, aceasta este incarcata automat in viewer-ul programului. Software-ul EXAMION® AQS VET preia intr-un mod optim comanda tuturor proceselor existente in radiografia digitala.

Functiile integrate pentru masuratori va pun la dispozitie instrumentele potrivite cu precizie profesionala. EXAMION® AQS VET ofera toate functiile importante de masurare in domeniul veterinar, inclusiv instrumentele de ghidare pas cu pas. Beneficiati de functiile de masurare pentru displazia de sold, TTA, TPLO, VHS, laminitis si multe altele. Pentru a oferi o flexibilitate maxima in diagnostic, toate liniile si marker-ele sunt editabile si pot fi sterse in orice moment.

Prin fluxul de lucru automatizat si rapid, precum si prin accesarea rapida a modulului de diagnostic direct din lista de lucru, EXAMION® AQS VET salveaza timp important. Bucurati-va de imagini mai bune si beneficiati de avantaje:

- Viewer pentru pre-procesare cu posibilitati de comunicare si instrumente de selectare
- Lista de lucru ecvina completa cu examinari specifice achizitionarii
- Masuratori pentru ecvine si animale de companie, ghidate pas cu pas
- Lista organelor editabila

Descarca brosura


« Inapoi la Arhivare si procesare

Despre noi

Infiintata in 2009 si formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu pregatire si specializare direct la producatori, compania Neologis Medical fuctioneaza pe principiul sigurantei si cel al succesului.

Ne gasiti si pe

Index Medical ROmedic

Contactati-ne

Datele au fost trimise cu succes!
Va vom contacta in curand.