Arhivare si procesare


EXAMION AQS

EXAMION AQS

Software-ul EXAMION® AQS este aplicatia universala de achizitie a imaginilor radiologice a viitorului, superioara prin capacitatea sa de a fi conectata la o gama larga de sisteme de detectie a radiatiilor ionizante, CR sau DR. Interfata grafica inovativa ghideaza complet procesul de achizitie a imaginii.

EXAMION® AQS detine o interfata usor de utilizat, cu compatibilitate touchscreen (pentru monitoare sensibile la atingere). Butoanele mari, clare si sugestive permit utilizatorului sa obtina rezultate perfecte, printr-un flux de lucru simplificat, astfel scurtand semnificativ timpul necesar in procesul de achizitie a imaginii. Software-ul EXAMION® AQS controleaza toate procesele de achizitie a imaginii, indiferent de sistemul de detectie conectat, CR sau DR.

Imediat dupa achizitia imaginii, aceasta este incarcata automat in viewer-ul programului. Software-ul EXAMION® AQS preia intr-un mod optim comanda tuturor proceselor existente in radiografia digitala.

Descarca brosura


« Inapoi la Arhivare si procesare

Despre noi

Infiintata in 2009 si formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu pregatire si specializare direct la producatori, compania Neologis Medical fuctioneaza pe principiul sigurantei si cel al succesului.

Ne gasiti si pe

Index Medical ROmedic

Contactati-ne

Datele au fost trimise cu succes!
Va vom contacta in curand.