Parteneri

Despre noi

Infiintata in 2009 si formata dintr-o echipa tanara, dinamica, cu pregatire si specializare direct la producatori, compania Neologis Medical SRL functioneaza pe principiul sigurantei si cel al succesului. Oferim produse de ultima generatie ale unor firme consacrate in domeniul medical. Printre produsele oferite de compania noastra se numara instalatii radiologice fixe si portabile, sisteme digitale de detectie a radiatiilor ionizante (CR si DR), echipamente de protectie, sisteme de developare si imprimare, produse dedicate imagisticii medicale si sisteme pentru organizarea si arhivarea pacientilor de tip RIS si PACS.

Neologis Medical SRL este partenerul exclusiv si certificat EXAMION®, Carestream, Comes Electro, EcoRay si Kiran in Romania.

Pe langa aparatura medicala, compania are ca si tinta mentinerea functionarii in parametrii optimi a echipamentelor comercializate pe toata durata utilizarii si pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta si planificare. Oferim deasemenea servicii de integrare a aparaturii, precum si mentenanta aparatelor in cauza, asigurandu-se astfel functionarea produselor furnizate la capacitate maxima pe o perioada de timp indelungata. Toate produsele comercializate detin autorizatiile necesare emise de catre CNCAN si Ministerul Sanatatii. In parteneriat cu companii de renume din domeniul radiologic, deservim clinici, cabinete medicale si alte institutii de sanatate din domeniul uman si veterinar sub semnul sigurantei si inovatiei.

Despre noi

Infiintata in 2009 si formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu pregatire si specializare direct la producatori, compania Neologis Medical fuctioneaza pe principiul sigurantei si cel al succesului.

Ne gasiti si pe

Index Medical ROmedic

Contactati-ne

Datele au fost trimise cu succes!
Va vom contacta in curand.